Live från Cementadagen 2016

• Live från Cementadagen 2016

Association producerade liverapportering via sociala medier samt Betongmaffians live-podcast under Cementadagen 2016 på Quality Hotel Globe i Stockholm. I podcast-studion fick besökarna komma närmare de experter och inbjudna talare som gästade Cementadagen 2016.

På plats inne i seminariesalen kunde besökarna följa Cementadagens hashtag-flöde i sociala medier via en tagboard på storbildsskärm. Tagboarden och dess innehåll med bider och videoklipp direkt från Cementadagen 2016 var under dagen även tillgänglig via Cementas hemsida.

Associations team bestod av två journalister och producenter på plats som uppdaterade innehåll till storbildsskärmen/tagboarden på plats, producerade live-podcasten samt sammanställde innehållet för direkt publicering på Cementas webbsida. Betongmaffians Roger Andersson (bilden), chefredaktör på Tidskriften Betong, ledde podcasten.

Se hur podcasten presenterades på Cementas webbsida

Date: 2016-02-16

Category: Content marketing, Eventbevakning, Podcast