Smartphone Live Studio

• Smartphone Live Studio

Association har under hösten utvecklat sitt erbjudande kring livesändningar och livebevakningar i sociala medier. Vi hjälper företag och organisationer att lyfta sina event och få berättelsen att nå långt utanför eventets fyra väggar.

Vi genomför mobila livesändningar på Facebook och Youtube, filmat med upp till fyra kameror. Resultatet är enastående med med upp till 1 000 visningar i sociala medier per eventdeltagare och flera hundra procents ökning av interaktionen i kundernas sociala medier-kanaler. Människor spenderar dessutom tre gånger längre tid att titta på live-video jämfört med en video som är förinspelad.

Vi har bland annat genomfört sändningar för Institutet för mediestudier, Dataföreningen Sverige och det globala coworkingstället ImpactHub. Vi kan också kombinera livesändningen med green room-intervjuer och social walls på storbild.

Date: 2016-12-13

Category: Content marketing, Eventbevakning, Livesändning, Videoproduktion