Sveriges tyngsta podcast

• Sveriges tyngsta podcast

Association producerar och marknadsför Betong.se och Svensk Betongs nya podcast-satsning.

– En podcast är bra att kommunicera kring. Ämnen som tas upp där hoppas vi kommer bli snackisar i samhällsbyggnadsbranschen. Sen är egna kanaler bra, vi sätter agendan och bjuder in de gäster vi tycker är viktiga och som vi tycker tillför samhällsbyggnadsdebatten något, säger Malin Löfsjögård, vd på Svensk Betong och en av de medverkande i programmet.

Betongmaffian publiceras inledningsvis en gång i månaden för att under hösten gå mot veckopublicering. Första avsnittet, som hade premiär 9 september, tar upp regeringens planer på hundratusentals nya bostäder de kommande åren. Betongmaffian frågar sig om vi glömt hur man bygger ett storskaligt miljonprogram. Lyssnarna får bland annat träffa arkitekten Erik Stenberg som arbetar med att ”rädda” 60-talets byggsystem innan kunskapen går förlorad.

Programledare för Betongmaffian är Roger Andersson, chefredaktör för Tidskriften Betong och betong.se. Programmen produceras av Johan Söderlund och Dag Kättström från Association.

Besök Betongmaffian.se!

Category: Content marketing, Podcast, Projektledning