Association släpper fotobok tillsammans med Instagramprofilen Wisslaren

• Association släpper fotobok tillsammans med Instagramprofilen Wisslaren

Christoffer Collin, mer känd som Wisslaren på Instagram, har med nära 1,4 miljoner följare blivit en av Sveriges största Instagramprofiler och en av de fotografer i världen som har störst följarskara. Nu ger han ut sin första bok, Instagram changed my life, tillsammans med Association och bokförlaget Lava.

I boken Instagram changed my life får vi ta del av historien om hur en olycka fick Christoffer att gå från ett vanligt jobb till att bli en av världens största fotografer med Instagram som bas. Läsaren får också ta del av fantastiska bilder från Sverige och världen över.

Förutom bokproduktion har Association hanterat PR, skapat innehåll för marknadsföring samt arrangerat ett boksläppsevent tillsammans med Hasselblad och Fotografiska.

Se videon och läs mer på www.wisslaren.com

Wisslaren i media:

SVT: Christoffer Collin gick från kyrkvaktare till naturfotograf tack vare sociala medier

TV4 Malou: Insta-stjärnan Wisslaren ger sina bästa fototips till Malou

P3 PP3: Intervju med Pamela Anderson och Wisslaren

Expressen: Så blev Christoffer Sveriges största Instagram-fotograf

Göteborgs Posten: Christoffer Collins resa från kyrkogårdsvaktmästare till världsfotograf

Metro: Instagram gjorde vaktis till världsfotograf

P4 Örebro: Broderns olycka fick Wisslaren att rannsaka sig själv

Sydsvenskan: Instagram gjorde vaktis till världsfotograf

P4 Värmland: Wisslaren släpper debutbok

Tidningen Arbetet: ”Wisslarens” krokiga väg till miljonpublik