D-Link “Det trådlösa hemmet”

• D-Link “Det trådlösa hemmet”

Association har producerat D-Links video ”Det nya trådlösa hemmet”. En reklamfilm i reportageformat där vi träffar Keith och Ingrid och deras två barn i en villa utanför Stockholm. De har mycket vanligt problem – familjen får inte ordning på sitt trådlösa nätverk.
– Vi lever i en internetmisär, berättar Keith i filmen.

D-Links tekniker tar sig an utmaningen och löser familjens problem osamt maximerar det trådlösa nätverket med den senaste trådlösa standarden 802.11ac.
– Tanken med videon är att visa en verklig situation med ett mycket vanligt familjeproblem, säger Associations projektledare Henrik Östmark.

Förutom att projektleda och producera videon så hjälpte Association även till med att hitta och casta deltagarna utifrån de 2000 familjer bland D-Links kunder som ansökt om att får medverka i filmen.

Association har även producerat olika språkversioner samt en kort version av filmen för publicering hos olika återförsäljare.

Se filmen här!

Category: Videoproduktion