Internationellt symposium live + webb

• Internationellt symposium live + webb

Örebro Universitetssjukhus har tagit en världsledande position i utvecklingen av en ny operationsmetod, Endovascular and Hybrid Trauma and Bleeding Management, som man nu arbetar med att sprida över världen. Association har producerat webbplatsen jevtm.com och är ansvarig för eventbevakning samt övrig produktion av innehåll.

Association utvecklar även strukturen för en vetenskaplig online-tidskrift om metoden som kommer att bli Peer Reviewed och Open Access.

En workshop i Örebro under januari 2016 följdes av kirurger i hela världen tack vare den livebevakning som Association genomförde. Association har fått förtroendet att livesända och textreferera även kommande workshop och symposium.

Operationsmetoden går ut på att vid akuta skador hindra blödning genom användandet av uppblåsbara katetrar.

Läs mer på jevtm.com

Date: 2016-04-14