Retail Awards på Berns

• Retail Awards på Berns

På uppdrag av Retail Awards producerade Association Livebevakning i sociala medier under 2015 års upplaga av Retail Awards på Berns i Stockholm.

– Event är en utmärkt kommunikationsform. Där formar arrangören innehåll, tonalitet och målgrupp till en fungerande helhet, och det i sin tur ger möjligheter för en bra contentbyrå att skapa unikt innehåll. Det är roligt att i samarbete med framåtblickande organisationer som Mentor Communications kunna etablera denna typ av Content Marketing för event, säger Dag Kättström, konsult på Association.

Associations Livebevaknings-koncept med journalistisk event- och nyhetsrapportering i kombination med en tagboard (samling av inlägg taggade med #retailawards15) på tre stora bildsskärmar under galamiddagen, ökade markant aktiviteterna i sociala medier jämfört med tidigare års upplagor av Retail Awards.

Category: Content marketing