KOMMUNIKATIONSKONSULT

JOHAN SÖDERLUND

Johan är kommunikationskonsult och expert på content marketing. Han har över 17 års erfarenhet som redaktör och journalist på Sveriges största medieföretag, Aftonbladet, TV4, SVT och SR, med inriktning på livsstil, nöje och digitala medier. Han har varit chefredaktör för nöjesguiden Allt om Stockholm.
johan@association.nu
+46 76 772 63 93

KOMMUNIKATIONSKONSULT

HENRIK ÖSTMARK

Henrik har över 18 års erfarenhet som kommunikationskonsult på ett par av landets ledande PR-byråer. Han har arbetat som informationschef på ett börsnoterat företag, samt ansvarat för digital PR i Norden för ett globalt PR-bolag. Förutom PR så innefattar hans kompetens online marketing och digital analys.
henrik@association.nu
+46 70 523 67 10

COPYWRITER

LISA BAUMGARTEL

Lisa är copywriter och kommunikationsstrateg. Hon har arbetat med ett flertal svenska kunder inom olika branscher som bokförlag, mode, industridesign, IT, hållbarhet och telekom. Några av hennes specialiteter är engelsk copywriting, översättning och sociala medier. Lisa har amerikansk engelska som modersmål.
lisa@association.nu
+46 72 293 21 87

VISUELL KOMMUNIKATION

ALEXANDER RAUSCHER

Alexander är en flerfaldigt prisbelönad designer specialiserad på informationsgrafik. Han har arbetat med nyhetsgrafik och tidningsdesign sedan mitten av 90-talet, bland annat på Expressen, DN och de senaste 14 åren på SvD. Alexander har en bred inriktning mot webb och interaktiva tjänster med allt från små grafiska element till stora och avancerade sprängskisser.
alexander@association.nu
+46 70 143 20 60

PRODUCENT

DAG KÄTTSTRÖM

Dag är journalist med 18 års erfarenhet av digitala medier. Efter att ha varit med och byggt upp aftonbladet.se övergick han till konsultverksamhet och har hjälpt ett stort antal kunder med digital innehållsproduktion inklusive sökmotoroptimering, e-learning, streaming och strategier för sociala medier. Dag är även verksam som frilansande vetenskapsjournalist.
dag@association.nu
+46 703 06 38 85

Vill du jobba med oss?

Jag är rätt person!